ARTISANALE DÖNERKEBABZAAK
Bij Ninja ben je welkom voor een heerlijke snelle hap, één met de beste kwaliteit, artisanaal en ambachtelijk klaargemaakt. De bedenkers van Ninja gingen kennis opdoen in de kleine straatjes van Istanboel in Turkije.
Dankzij het netwerk van één van de eigenaren, Ugur Akkus, verkreeg het team het vertrouwen van enkele van de meest gereputeerde kebabchefs van deze Euro-Aziatische stad. Deze chef deelde zijn geheime & eeuwenoude recept voor een fantastische marinade met mede-eigenaar Jules Koninckx.
Bij Ninja braden ze het gemarineerde fijne runds-, maar ook kalfs- en lamsvlees op een verticale vleesspie tegen een open houtvuur op eikenhout.
In een traditionele Turkse steenoven worden tenslotte de authentieke Lavash broodjes gebakken vergezeld van kraakverse sla en in ossenvet gebakken frieten.
Ninja döner kebabs worden in principe zonder saus geserveerd om de pure smaken van de verschillende ingrediënten tot hun recht te laten komen.